About ID Number Update/ Kimlik Numarası Güncelleme Hk.

Dear Student,

You have to submit your ID card (Residence permit/ T.C. Kimlik Card) to the international student office as soon as possible in order to update your ID number on the system. Updating your ID information is important so your education process would continue appropriately.

We wish you a healthy and successful term.

______________________________________________________________________________________________

Sevgili öğrenci,

Kimlik kartınızı (Oturma izni/ T.C. Kimlik Kartı) mümkün olan en kısa sürede uluslararası öğrenci ofisine teslim etmeniz gerekmektedir. Yani eğitim sürecinizin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için kimlik numaranızı sistem üzerinden güncellemek içindir.

Sağlıklı ve başarılı bir dönem dileriz.

عزيزي الطالب،

يجب عليك تقديم بطاقة الهوية الخاصة بك (تصريح الإقامة / بطاقة ) إلى مكتب الطلاب الدوليين في أقرب وقت ممكن. وذلك لتحديث رقم الهوية الخاص بك على النظام حتى تستمر عملية التعليم الخاصة بك بشكل صحيح

نتمنى لكم فصلا دراسيا صحيا و موفقا